menu
Lars van Westerop Lichtadvies & Interieurontwerp

Onze merken

Designverlichting, Technische verlichting, Decoratieve verlichting

Bent u op zoek naar een fraaie designlamp voor boven de eettafel, in de woonkamer of slaapkamer? Designverlichting, technische verlichting, decoratieve verlichting? Of zoekt u een bank, dressoir, salontafel, wandmeubel of boekenkast die perfect past in uw interieur?

Over alle merken kan ik adviseren, en alle merken verlichting kan ik leveren. In die zin ben ik merkonafhankelijk. Wel heb ik merken waar ik veel en graag mee werk, omdat ze goed zijn, een mooie uitvoering hebben en sfeer geven. E-design, Modular Lighting, Flos, Wever & Ducré, Sonos, Fibaro, EBB & FLOW en Artanova behoren tot die favorieten.

Ik informeer en adviseer u graag over mogelijkheden en alternatieven. Ik zorg ervoor dat u weet wat er te krijgen is, en voor welk budget. Daardoor kunt u makkelijk en weloverwogen de beslissing nemen: nee dat doen we niet, dus we doen die.

Modular Lighting

Modular Lighting passen wij vaak toe als technische verlichting voor het aanlichten van kunst aan de muur of in de ruimte.
Deze verlichting dient vaak als basisverlichting. Kijk voor de gehele collectie op supermodular.nl

Flos

Het Italiaanse familiebedrijf Flos is een topmerk in designverlichting. Naast wat hippe ontwerpen, kunt u kiezen uit onnoemelijk veel tijdloze designs, gekoppeld aan technische perfectie.

Kijk voor de gehele collectie op flos.com

Lees meer

Wever Ducré

Wever & Ducré is een heel leuk en betaalbaar alternatief. Mooie technische verlichting maar ook decoratief.
Kijk voor de huidige collectie op weverducre.com

Ebb & Flow

Decoratieve verlichting uit Denemarken, geïnspireerd door de klassieke Britse en Scandinavische stijl.
Vormgegeven met handgeblazen glas, kristal, metaal en textiel. Laat u inspireren op ebbandflow.dk

Lees meer

Meubellijn E-Design

De brede collectie kwaliteitsmeubelen van E-design kent vele gezichten. Dressoirs, salontafels, boekenkasten, wandmeubelen, nachtkastjes. Stijlvol, simpel, strak en altijd passend.
Veelzijdig, makkelijk te combineren. Kijk voor inspiratie op e-designmeubelen.nl

Lees meer

Artanova en Horst

Artanova en Horst zijn Zwitserse kwaliteitsmeubelen, met veel aandacht voor de afwerking. De designs hebben een prachtige, strakke belijning en er wordt veel gebruik gemaakt van leer.
De sofa modellen kunt u met modules naar wens aanpassen. De meubelen passen in vele interieurs. Bekijk de bankmodellen van Artanova en van Horst

Sonos

Met Sonos speakers kan iedereen draadloos genieten van zijn of haar muziek. In één afzonderlijke kamer, of gelijktijdig in alle ruimtes in het pand. Stream vanuit meer dan 50 muziekservices.
Sonos speakers zijn makkelijk te bedienen en geven een superieure geluidskwaliteit.
Kijk voor inspiratie op sonos.com

Fibaro

Met Fibaro kunt u van uw woning een Smart Home maken. Een Slimme Woning die u met gemak kunt bedienen, thuis en onderweg, waar u ook bent. Dat geeft comfort en veiligheid.
Bekijk de mogelijkheden van een Fibaro Smart Home op fibaro.com

Meer weten?

Heeft u interesse in een SONOS product of bent u nieuwsgierig naar het comfort en de veiligheid van een Smart Home?

06 837 152 68
info@larsvanwesterop.nl

Nu geen tijd?
Ik bel u graag terug op een moment dat beter uitkomt.

2020 | Zeno