menu
Lars van Westerop Lichtadvies & Interieurontwerp

Eigen meubellijn

Meubellijn E-Design

Het merk E-design komt voort uit Meubelfabriek Van der Eng en Hagon, twee familiebedrijven die ruim 120 jaar kwaliteit, service en vakmanschap leveren.

De brede collectie kwaliteitsmeubelen van E-design kent vele gezichten. Dressoirs, salontafels, boekenkasten, wandmeubelen, nachtkastjes. Stijlvol, simpel, strak en altijd passend. Veelzijdig, makkelijk te combineren.

Hoogwaardige materialen, het hoge afwerkingsniveau en innovatief vakmanschap typeren de kwalitatieve en innovatieve topproducten van E-design. De vakmensen die met plezier, toewijding en trots aan de E-design meubelen werken, staan daarvoor garant.

De E-design modellen kunnen op talloze manieren worden aangepast aan de wensen van de klant. De kleur, houtsoort, materialen en afwerking geven de meubels de uitstraling die u wenst. Hierdoor biedt de collectie een passend meubel voor elk interieur.

Kijk voor inspiratie op E-DESIGNMEUBELEN.NL of neem contact op. Ik informeer u graag over actuele kleuren, houtsoorten, aanpassingen en alle opties.

Bekijk alle merken

2020 | Zeno