menu
Lars van Westerop Lichtadvies & Interieurontwerp

Interieurplan Woning

Design is prachtig

Maar u moet er wel in kunnen wonen. 

Thuis is een plek om te ontspannen, op te laden, mooie herinneringen te maken, te leven. Dat doet iedereen op hun eigen manier. De basis van een goed interieur is dat u zich thuisvoelt en dat het functioneel is. Daarna komt de gekkigheid en wat het bijzonder gaat maken.

Een goede interieurindeling doet veel voor uw huis en hoe u zich daar dagelijks voelt. Het is dan ook een belangrijk onderdeel bij de bouw of verbouw van uw huis. Door een ruimte heenkijken en de (on)mogelijkheden zien, is echter lastig voor de meeste mensen.

Volstaat het om de indeling aan te passen, of is het beter om die muur eruit te slopen? Kan dat? En waar moeten de lichten dan hangen? We willen ons huis ruimer laten voelen, maar hoe? Als ik die tafel kies, welke lampen past daar dan bij? Welke stijl en welk merk past hier het beste, zijn er alternatieven, waar vind ik die?

Zoveel keuzes, eindeloos veel opties. Het kost een hoop tijd, en een verkeerde keuze is al snel gemaakt. Gaat dit ooit wel goedkomen?

TIP: Met een eigen ontwerp kunt u de ruimtes afstemmen op hoe u deze graag gebruikt.

Zowel bij bouw als verbouw kunt u ontzettend veel tijd, geld en kopzorgen besparen met een goed interieurplan. Of de indeling van uw gehele woning nou op de schop gaat, enkele vertrekken, of als u alleen de woonkamer, keuken of badkamer wilt aanpakken.

Houd u ervan om tijdens het koken te praten, kijkt u graag televisie tijdens het eten, duikt u graag weg in een goed boek? Misschien is uw leefstijl veranderd, bent u zwanger of zijn de kinderen het huis uit, en past de indeling niet meer bij hoe u de ruimtes wilt gebruiken. Misschien wilt u meer rust in huis, de ruimte groter maken, of meer verbinding creëren tussen binnen en buiten. Of droomt u van een zwembad, zoals u dat in een film heeft gezien. Overal heb ik een oplossing voor.

“Net als in de film. Dat wil ik. Kan dat?”

“Ja dat kan!”

Aan de hand van uw wensen, leefstijl en ideeën maak ik een goed doordacht interieurplan met creatieve, verrassende, praktisch werkbare oplossingen. Voordat u start met de bouw of verbouw ziet u hoe de ruimte eruit gaat zien.

Het praktische verhaal staat daarbij voorop. Design en eye catchers die uw huis nog meer eigen en bijzonder maken, komen daarna. U heeft bijvoorbeeld niets aan een design keukenblad dat rond afloopt. Legt u daar iets op, dan valt het eraf. Het design is dan hartstikke mooi, u kunt er alleen niks mee.

Vanuit het interieurontwerp weet ik waar het licht moet komen hangen. Met verlichting en belichting breng ik uw meubels, muren en totaalindeling zo in beeld dat het ontwerp niets meer nodig heeft. Interieur, de verfijning hiervan, is heel persoonlijk. Ik neem u aan de hand om merken, design, grootte, materialen en kleuren uit te kiezen. Zo krijgt u de juiste sfeer, die uw persoonlijkheid weerspiegelt, en wordt uw huis ook echt uw thuis.  

Interieurplan laten maken

Schetsontwerp

interieur en licht

√  Inventarisatie van uw wensen en stijlen
√  Presentatie van het voorlopige schetsontwerp, met een plattegrondindeling in 2D
√  Presentatie van het definitieve schetsontwerp, bij goedkeuring wordt een materiaalstaat opgesteld
√  Schetsontwerp is geschikt voor calculaties  van de aannemer of derden. 

Interieurplan

Maatwerk

√ Inventarisatie van uw wensen en stijlen
√ Geschikt voor calculaties van een installateur, aannemer of smart home adviseur. Die verwerken het dan in hun eigen tekening. U hoeft het plan alleen maar door te sturen, en u bent klaar.

3D Ontwerp

Interieur en licht

√ Maak het ontwerp visueel
√ Definitief plan uitgewerkt in 3D om zo een realistisch beeld te creëren *
√ Geschikt voor calculaties van interieurbouwers

Smart Home Interieurplan

Slim comfort

√ Inventarisatie van uw wensen en stijlen
√ Licht en sfeer afgestemd op moment van de dag.
√ Veiligheid overdag en ’s nachts
√ Makkelijk energie besparen.
√ Plattegrond met daarop de armaturen
√ Geschikt voor calculaties van een installateur, aannemer of derden . Die verwerken het dan in hun eigen tekening. U hoeft het plan alleen maar door te sturen, en u bent klaar.

TIP: Naast het advies kunt u ook de verlichting bij mij afnemen. De installatie kan ik verzorgen maar verloopt altijd via een erkende installateur.

Recente projecten

Mijn werk bekijken en inspiratie opdoen? Hieronder vindt u een selectie van afgeronde projecten

Wat kost het laten maken van een interieurplan?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Alles kan. Ik maak een interieurplan op basis van uw wensen. Qua budget en qua luxe. Dat is voor iedereen anders. Daarom is ook de prijs voor een interieurplan voor iedereen, voor elk huis anders.

Meer weten?

Neem contact op.

06 837 152 68
info@larsvanwesterop.nl

Nu geen tijd?
Ik bel u graag terug op een moment dat beter uitkomt.

2020 | Zeno